Førsteholdet

Henrik Jensens reaktion på det skuffende pointtab

Første og anden halvleg var som dag og nat, da det blev 3-3 mod AC Horsens. Henrik Jensen sætter ord på fredagens pointtab.

12/08/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Det så flot ud i pausen, da resultattavlen lyste 0-3 til FCM. Efter slutfløjt blinkede der dog 3-3 på CASA Arena efter en skuffende anden halvleg.

Henrik Jensen sætter ord på de sidste 45 minutter.

– Vi er egentlig i god kontrol ved 3-1. Det røde kort ændrer selvfølgelig kampens karakter, men indtil da gør vi det rigtig flot. Vi forsøgte at holde energien og intensiteten derinde, siger Henrik Jensen og fortsætter:

– Indtil straffesparket har vi egentlig også okay styr på det. De kommer til nogle indlæg, men det er først ved straffesparket, det hele ændrer sig. Kendelsen er med til at sætte gang i stadion.

Føring blev smidt i Horsens

Med 30 minutter igen fik Henrik Dalsgaard rødt kort, da han kom for sent i en tackling på AC Horsens’ Lubambo Musonda.

– Dalsgaard træffer en beslutning i et splitsekund. Han forsøger at tackle på bolden, men kommer ind med en voldsom hastighed, og det er derfor, han får rødt kort. Det er vi sindssygt ærgerlige over, men jeg tror, at den, der er mest ærgerlig over det, er Dalsgaard selv, siger Henrik Jensen.

I det 87. minut blev også Juninho udvist, da den brasilianske forsvarsspiller var uheldig med at få hånd på bolden i FCM-feltet. Dermed spillede midtjyderne to mand i undertal i kampens slutfase.

– Det var en hektisk afslutning, og der var rigtig mange beslutninger, som skulle træffes på meget kort tid. Vi gjorde vores bedste for at krige kampen hjem, siger en ærgerlig Henrik Jensen.