Klubben

Info om nye rygeområder på MCH Arena

Processen omkring de fire nye rygeområder på MCH Arena trækker en smule ud grundet forlænget leveringstid på materialer. Derfor bliver rygeområderne etableret som midlertidige løsninger til de første kampe.

20/02/23
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Gældende fra 2023 er det kun tilladt at ryge i rygeområderne under tribunerne på MCH Arena. Det betyder altså, at rygning på tribunerne ikke er tilladt. Ambitionen med de fire nye rygeområder er at gøre en forskel for alle gæster. Dels skal det være en god oplevelse for rygerne at ryge under tribunerne, og samtidig skal øvrige gæster på stadion ikke generes af røg.

Samtlige tribuner på MCH Arena bliver røgfrie

Lige nu kræver det tålmodighed, for de færdige rygeområder lader vente på sig grundet forlænget leveringstid på materialer. Indtil da er der etableret simple og midlertidige rygeområder fire steder på stadion.

– Vi glæder os til at komme i mål med de færdige rygeområder, for vores filosofi er, at der på stadion skal være plads til alle med respekt for alle. Generelt omkring rygning beder vi alle hjælpe hinanden, overholde reglerne og vise respekt for hinanden, siger Preben Rokkjær, marketing- og supportdirektør i FC Midtjylland.

De fire midlertidige rygeområder vil være placeret på AL-Bank-tribunen, Faxe Kondi-tribunen, C.C. Contractor-tribunen og i hjørnet mellem Scan Global- og C.C. Contractor-tribunen.