Førsteholdet

Interview med matchvinderen: Fuldt fortjent sejr

Chancer til flere mål, dominerende på statistikken og personligt slutprodukt på afslutningerne. Læs et dugfriskt interview med Oliver Sørensen oven på mandagens sejr i Odense.

23/10/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Man kunne tendere til at kalde det ‘angribermål’, som Oliver Sørensen scorede mandag aften i Odense. To gange stod den tidligere akademispiller det rigtige sted i feltet, og to gange endte bolden i netmaskerne.

– Det er dejligt at score to mål. Jeg står alle de rigtige steder i dag, så det er en super følelse at kunne hjælpe holdet på den måde, sagde en glad Oliver Sørensen efter slutfløjt og fortsatte:

– Jeg er ved at få noget slutprodukt på. I sidste sæson kom jeg også frem til chancerne, men formåede ikke at få den ind. Jeg har trænet en del med ‘Duncan’ derhjemme, og jeg tror da også, han er tilfreds med særligt det andet mål, jeg laver i dag.

Den 21-årige midtbanemand hæfter sig ved vigtigheden af de tre point, der forlænger den fine stime til otte ubesejrede kampe i træk.

– Det var først og fremmest vigtigt med de tre point. Det var, hvad vi kom efter, så det er vi godt tilfredse med, siger Oliver Sørensen, som lægger vægt på, at de tre point kom i det rette holds hænder:

– Det er fuldt fortjent, vi vinder – også når man kigger på statistikkerne. Vi har chancerne til at lave minimum to yderligere, og det blev da også mere spændende, end vi havde håbet på. At vi scorer så sent viser, vi står fast, så det er god holdånd.

Ser man på tal fra statistikbanken Opta genererede FCM 2,85 Expected Goals, mens OB kun leverede 0,46. Også skudstatistikken var med midtjysk dominans på henholdsvis 20-7 i skud og 6-3 i skud på mål.

Til slut gav mandagens helt store oplevelse en talstærk FCM-awaytribune et par rosende ord med på vejen:

– De (fansene, red.) er klasse. De leverer hver gang, og møder altid talstærkt op, når vi spiller på udebane, så de er fantastiske at spille foran.

Lyngby venter – fredagsbold på MCH Arena