Førsteholdet

Kampe i pre-season spilles i limited edition PUMA-trøjer

Der er altid stor interesse for træningskampene efter en sommerpause, og i den kommende pre-season spiller førsteholdet tre kampe. I disse opgør kan man opleve FC Midtjylland-spillerne i limited edition pre-season PUMA-trøjer med eksklusive detaljer.

26/06/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

3F Superligaspillerne er i dag vendt retur fra ferie, og forberedelserne til den nye sæson er dermed officielt skudt i gang. De kommende uger kommer til at handle om fysiske tests, træningsøvelser og ikke mindst tre træningskampe mod AaB (7. juli i Ikast), FC Fredericia (11. juli i Ikast) og AGF (16. juli i Herning).

Meget er som det plejer, men alligevel ikke helt. I de tre træningskampe iklæder spillerne sig nemlig limited edition PUMA-trøjer – specifikt skabt til pre-season.

PUMA vender tilbage til FC Midtjylland

Kommerciel direktør i FCM, Jacob Jørgensen, sætter ord på beslutningen:

– PUMA er til denne sæson kommet ind som officiel tøjpartner i FC Midtjylland – og i forbindelse med skiftet følger en masse praktik. Normalvis spiller vi træningskampe i pre-season med seneste sæsons trøjer. Men eftersom der ikke er PUMA-trøjer fra sidste sæson, kommer der derfor disse limited edition-trøjer, som også bliver tilgængelige for fansene.

– Da vi besluttede at lave en trøje til pre-season, besluttede vi også, at det skulle gøres ordentligt. Derfor kommer vi med en flot trøje med eksklusive detaljer.

Se og køb pre-season trøjen her

De officielle spillertrøjer til 23/24-sæsonen præsenteres senere i løbet af sommeren.

Ny serie af træningstøj fra PUMA

Udover den nye spilletrøje til træningskampene kommer PUMA og FCM også med en ny, komplet serie af træningstøj, som 3F Superligaholdet ligeledes tager i brug fra dags dato.

Du finder alt det nye træningstøj i Ulveshoppen.

Besøg Ulveshoppen.dk