Førsteholdet

– Noget jeg har drømt om i rigtig lang tid

For Victor Bak var det en drengedrøm at tage del i den historiske hjemmesejr over FCK. Få en frisk reaktion fra den tidligere akademist her.

02/03/24
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Han var en blandt fem tidligere akademispillere i startopstillingen. Fra første minut vandt han sine dueller og gjorde det svært for FCK’s kantspillere.

Efter kampen satte Victor Bak, der spillede fuld tid på venstrebacken, ord på den store og mindeværdige oplevelse på MCH Arena.

– Det var så fedt. Det er noget, jeg har drømt om i rigtig lang tid. Jeg har været på stadion mange gange for at se sådan nogle topkampe her, og nu stod jeg selv i det.

– Sådan nogle oplevelser her, er det, man spiller fodbold for.

Den 20-årige forsvarsspiller, som i efteråret var udlejet til C.D. Mafra, sender store roser holdets vej oven på fredagens præstation.

– Det her viser bare, hvor robuste vi er – hvor stærkt et hold, vi er. Vi spiller mod FCK, som er et vanvittigt godt hold, og vi viser, at vi sagtens kan være med. Jeg er stolt af drengene.

– Vi spiller rigtig godt i 1. halvleg, og så var det jo bare en krigerkamp efter pausen. Det skal man også kunne i fodbold, og det viser vi, at vi kan. Alt i alt synes jeg, at holdet gjorde det pisse godt, siger Victor Bak, der ikke er meget for at rose sin egen indsats:

– Når man gør det godt som hold, smitter det også af på ens egen præstation, fortæller han.

Tror du, det bliver svært at finde ro, når du rammer puden i aften?

– Ja, det tænker jeg. Men det gør ikke noget, når det var sådan en kamp her. Følelsen lige nu er helt vild. Jeg har set frem til det hele dagen, og at stå her og have vundet 2-0 på et fyldt MCH Arena er så fedt.

Opgøret var Victor Baks førsteholdskamp nr. 19 i FCM.

En speciel aften

Det var generelt en smuk og speciel aften, hvor Kristoffer Olsson modtog 60 sekunders klapsalver i det ottende spilleminut fra samtlige tilstedeværende.

De rørende scener gjorde 2-0-sejren endnu mere speciel og blev til slut krydret med en tilskuerrekord på MCH Arena med i alt 11.836 fremmødte.

En aften vi sent vil glemme