Klubben

Ny chef for Klubsamarbejdet er kommet godt fra land

Thomas Larsen startede som ny chef i FCM Klubsamarbejdet den 1. november. Den seneste tid er blandt andet blevet brugt på områdemøder med gode råd og sparring til både Klubsamarbejdet og på tværs af samarbejdsklubberne.

21/11/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Thomas Larsen startede som chef for FCM Klubsamarbejdet for tre uger siden, og den 48-årige vestjyde, der er født og opvokset i Hvide Sande, er kommet godt fra land i sin nye stilling.

Thomas Larsen er ny chef for FCM Klubsamarbejdet

De indledende uger er blandt andet blevet brugt på møder i hver af de seks områder, som FCM Klubsamarbejdet i skrivende stund er inddelt i.

Denne november foregik møderne i henholdsvis Nordvestmors BK, Gudum Nissum IF, Aktiv Timring, Herning Fremad, Brande IF og Fursund IF, hvor der både var plads til ris og ros af samarbejdet samt idéer til videreudvikling af aktiviteter.

– Områdemøderne har været en fantastisk begyndelse på det nye job, hvor jeg har fået mulighed for at stifte bekendtskab med entusiastiske klubrepræsentanter fra alle seks områder, indleder Thomas Larsen og uddyber:

– Møderne har givet anledning til en fin dialog med gode råd og sparring til både Klubsamarbejdet og på tværs af samarbejdsklubberne. Det har været en oplagt mulighed for mig til at høre, hvad der rører sig i de forskellige klubber i hele regionen – lige fra Hanstholm i nord til Hejnsvig i syd.

Thomas Larsen fortæller videre, at han nu glæder sig til at komme i gang med planlægningen af FCM Klubsamarbejdets aktiviteter for 2024 – med masser af gode oplevelser for spillere, trænere, forældre og mange flere. En periode der kommer til at byde på forskellige træningstilbud, camps, cups samt tilskueroplevelser på MCH Arena i FC Midtjyllands jagt mod toppen af 3F Superliga.