Førsteholdet

Olafsson er Månedens Spiller i 3F Superliga

Efter tre clean sheets af tre mulige i september har eksperterne kåret vores islandske A-landsholdsmålmand Elias Olafsson som Månedens Spiller.

02/10/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

Elias Olafsson er kåret til Månedens Spiller i september i landets bedste række. Det er rettighedshavernes eksperter, som udvælger Månedens Spiller i 3F Superliga, og her er valget faldet på den islandske A-landsholdsmålmand. Han vinder prisen foran klubkammerat Erik Sviatchenko og AaB’s Rasmus Thelander.

Olafsson modtager prisen på baggrund af præstationerne mod FC Nordsjælland, F.C. København og Randers FC, hvor han – foruden tre clean sheets og lige så mange sejre – også står noteret for assisten til Victor Linds 2-0-scoring mod FCN.

FC Midtjylland har holdt målet rent i syv af ti runder i denne sæson – heraf står Olafsson noteret for fire og Lössl for tre. Olafsson er den eneste målmand, der står noteret for spilletid, som endnu ikke er blevet passeret i 3F Superliga.

Olafsson får overrakt trofæet forud for kampen mod AGF.

Tæt på udsolgt på MCH Arena

Søndag kl. 16.00 venter et brag af en kamp på MCH Arena mod AGF – en modstander, som vi ofte spiller intense kampe mod. Der er tæt på udsolgt, men det er netop lykkes os at frigive nogle ekstra pladser på Handelsbanken-tribunen, som nu er i åbent salg.

Skynd dig derfor at få fat i en billet til kampen – vi forventer, at de ryger hurtigt. Du kan se program for kampdagen og købe billet via linket nedenfor. Der er bl.a. fuld fanzone, ølvogn, live musik og meget mere.

Se program og køb billet