Førsteholdet

Optakt med Bach Bak: Formstærke Randers venter

Assistenttræner Kristian Bach Bak ser frem mod mødet med Randers, der kommer ind til kampen med seks sejre i træk.

07/02/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Forårspremieren bød på et skuffende 2-1-nederlag til SønderjyskE. Det var naturligvis ikke, hvad assistenttræner Kristian Bach Bak og resten af trænerteamet havde håbet på.

– Det var en skidt start – især resultatmæssigt. Det er jo ikke første gang, at vi taber den første kamp efter en pause, men det er selvfølgelig ikke godt nok. Der er flere ting, som spiller ind, men det er klart, at vi skal ud og have visket den plet væk, siger Kristian Bach Bak.

Nederlaget skal revancheres i morgen aften i Randers, som er modstanderen i rundens sidste kamp. Bach Bak er ikke i tvivl om, hvad han ønsker skal være anderledes fra torsdagens nederlag.

– Vi skal have kampen over på vores præmisser og spille vores spil med bolden. Alle kampe er en krig for tiden med mange dueller på banen. Derfor er det vigtigt, at vi får sat vores gode spillere i scene, og det gør vi ved at spille med bolden, forklarer assistenttræneren.

Randers kommer ind til kampen i god form, hvor de har vundet de seneste seks kampe i streg. Bach Bak har da også noteret sig kronjydernes kvalitet.

– De er et stærkt kollektiv, som står utroligt organiseret. De gør det godt, og så har de jo en angriber i Kamara, som hakker den ind for tiden. Så vi skal være klar og spille op til vores bedste, og så skal vi undgå endnu en duelkamp, lyder analysen fra den tidligere FCM-anfører.

Der er blot tre dage mellem de to første 3F Superliga-kampe, men det forhindrer ikke holdet i at forberede sig.

– Som altid har vi kigget på, hvor vi kan forbedre os. Det gør vi efter hver kamp. Selvfølgelig har vi også set på Randers, men fokus har været og er generelt på os selv. Vi skal ud og vise vores kvalitet i morgen. Og have en sejr, afslutter Kristian Bach Bak.

FC Midtjylland har vundet de seneste otte indbyrdes opgør mod Randers, som senest tog point mod FCM i 2016.

Hvis du mangler noget at fordrive ventetiden med inden kampen i morgen, kan det bestemt anbefales at se Fan Forum / Meet ‘n’ Greet, som blev afholdt i onsdags. De mange gæster sørger for, at du kan være helt opdateret på FC Midtjylland.

Gense Fan Forum / Meet ‘n’ greet

Følg kampen

Der er kampstart mandag aften kl. 19.00 på Cepheus Park i Randers. Opgøret kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Matchcentret byder som altid på masser af indsigt i kampen med xG-værdier på alle afslutninger og heat- og touchmaps for samtlige spillere i aktion på banen, så det er en god ‘second screen’ under kampen.