Førsteholdet

Reaktioner efter 3-3 på JYSK Park

Cheftræner Thomas Thomasberg og dobbelt målscorer Gustav Isaksen sætter ord på de 90 minutter på JYSK Park, som resulterede i hele seks mål - tre til hvert mandskab.

29/05/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Tilskuerne fik noget for pengene, da FC Midtjylland mandag eftermiddag spillede 3-3 med Silkeborg på JYSK Park. Gæsterne var bagefter i flere aktioner i 1. halvleg, men kom bedre ud efter pausen.

Thomas Thomasberg siger følgende om begivenhederne, der udspillede sig:

– Første halvleg var Silkeborgs, og vi skal være glade for, der ikke stod 2-0 eller 3-0 ved pausen. Vi kunne gå ind til 2. halvleg med et godt udgangspunkt, og så synes jeg faktisk, vi fik repareret på de ting, vi skulle, og var også de bedste på flere parametre.

FCM-cheftræneren reagerede prompte på den dårlige start og foretog en udskiftning samt et formationsskifte efter 30 minutter. Det gik ud over Oliver Sørensen, som blev erstattet af Victor Bak – førstnævnte skal dog ikke hænge med hovedet over beslutningen, fortæller Thomas Thomasberg:

– Spillerne havde det svært, og vi var nødt til at gøre noget – blandt andet ved at ændre på vores pres. Det er sjældent, man foretager en udskiftning så tidligt, og det er ikke fordi, Oliver var dårligere end de andre derinde, men der skulle gøres noget. Det var et spørgsmål om tid, inden det gik helt galt.

Målkavalkade i uafgjort med Silkeborg

– Samme følelse som sidst

Gustav Isaksen var endnu en gang i en hovedrolle, da 3F Superligatopscoreren udlignede til 1-1 i slutningen af 1. halvleg og i det 80. minut bragte han midtjyderne på 3-2.

Scoringerne fyldte dog ikke det store efter slutfløjt.

– Jeg står med præcis den samme følelse, som sidst vi spillede her (3-3 i den sidste kamp i Grundspillet, red.). Det irriterer mig, at vi ikke formåede at holde vores to føringer i 2. halvleg, siger Gustav Isaksen og fortsætter:

– Det var desværre meget af det samme, hvor vi kom foran, så kom Silkeborg tilbage, så kom vi foran, og så kom de tilbage igen.

Nu venter en spændende kamp lørdag på MCH Arena, når OB gæster hjemmebanen i Herning. Med minimum uafgjort vil FCM skulle spille playoff om Europa den 9. juni mod nr. 4 fra Mesterskabsspillet.

– Det bliver en fed kamp på lørdag. Vi skal have publikum med fra første minut, så OB ikke kommer til at lugte blod. Jeg tror, det bliver en heksekedel, og vi skal presse dem fra start, selvom de helt sikkert kommer med selvtillid.

Billetinfo FCM v OB