Førsteholdet

Reaktioner: Klar tale efter nederlaget

Talen er klar fra Thomas Thomasberg og Sverrir Ingi Ingason efter mandagens nederlag i Silkeborg.

29/04/24
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Thomas Thomasberg og Sverrir Ingi Ingason lægger ikke fingre imellem oven på mandagens tunge nederlag i Silkeborg.

– Det viste sig at være et dårligt træk, at vi skiftede formation, og der skal jeg selvfølgelig kigge indad i forhold til, om det var det rigtige. Vi endte med at løbe runde efter dem, vi prøvede at komme ind i nogle dueller, men kom aldrig helt ind i dem, og boldomgangen blev for dårlig.

– En af grundene til, at vi lavede formationsskiftet, var, at vi ville i flere dueller, men det kom ikke til at ske. Vi endte med at tabe kampen og så samtidig ikke godt ud. Det skal vi hurtigt have lavet om på, for der er ikke mange kampe tilbage, siger FCM’s cheftræner.

Han bliver suppleret af Ingi Ingason:

– I sidste spillerunde tabte vi til Brøndby, men vi var hele tiden inde i kampen og havde fortjent mere. I dag svigtede vi os selv. Det var ikke i nærheden af at være godt nok, vi fortjent ikke noget som helst, og som spiller og leder tager jeg min del af ansvaret.

– Vi skal som spillere tage ansvar og undskylde til vores fans, som var her i dag for at vise os støtte til en meget vigtig kamp. Nu er det op til os at komme med en modreaktion.

– På søndag (mod Brøndby, red.) er en kæmpe mulighed for at vise en reaktion, og den skal vi gribe, siger den islandske landsholdsforsvarer.

Stor skuffelse i Silkeborg