Førsteholdet

Reaktioner: Vi er her stadigvæk

Thomas Thomasberg, Oliver Sørensen og Jonas Lössl sætter ord på søndagssejren over Brøndby.

05/05/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Det holdt hårdt, men de tre point kom i hus.

Nedenfor giver vi friske reaktioner fra Thomas Thomasberg, Oliver Sørensen og Jonas Lössl, der alle priser sig lykkelige over søndagens sejr, der kom i hus efter en sand mandfolkeindsats.

Thomas Thomasberg: – Vi fik givet svar på tiltale og vist, at vi stadig er med. Det var en hård kamp, men når man sidder her efter og har vundet, må man konstatere, at det her bare er et fedt job at have. Den her præstation viser, at vi stadigvæk er her, og havde vi været skarpere, kunne vi måske endda have scoret mere end de tre mål. Læg dertil stadionrekord og en fed stenning.

Oliver Sørensen: – Det her er så fed en følelse! Det var en helt sindssyg fodboldkamp, hvor vi var foran tre gange, men de blev ved med at komme tilbage. Det bølgede frem og tilbage, og det er så fedt, at vi til slut endte med at vinde. De fik nogle dumme mål undervejs, men jeg synes, vi vinder helt fortjent.

Jonas Lössl: – Sejren varmer, men jeg er særligt glad for det udtryk, vi kom med. Folk står sammen og giver gejst til hinanden. Nogle ting gik imod os, men vi kom tilbage. Nu venter der endnu en finale næste gang. Vi vidste godt, at den her mesterskabskamp ville blive tæt, og vi fortsætter med at kæmpe, lyder det fra en glad keeper.

FCM 3-2 BIF: Statistikker, nøgletal og Heat Maps