Reserveligaen

RL: Flot sejr i Silkeborg

Marrony tegnede sig for to oplæg og Kraev to scoringer, da SIF blev besejret 1-4 på kunstgræsset på Jysk Park i Silkeborg.

04/10/21
Mads Jakobsen

For anden Reserveliga-kamp i træk stod FC Midtjylland og Silkeborg IF overfor hinanden. Senest sejrede FCM 2-1 i Ikast, og dagens dyst på Jysk Park i Silkeborg endte med endnu en sejr.

Jonas Lössl var tilbage i kamp for første gang siden den rygskade, han pådrog sig under den seneste samling med det danske landshold. I startopstillingen var også Evander, der afsonede den sidste af to karantænedage mod AGF, samt Marrony, Cools og Høegh, der fik minutter i gårsdagens 4-0-sejr.

Brumado-hattrick i storsejr over AGF

Kampen blev indledt i et højt tempo på kunstunderlaget i Silkeborg, hvor FCM-mandskabet pressede aggressivt fra start, og der gik blot tyve minutter, før opgørets første scoring faldt. Cools sendte Oliver Sørensen i dybden. Han trak rundt om sin markering og spillede Simsir fri i feltet. Simsir afsluttede første gang med indersiden, men stolpen tog fra. Han var dog selv først over returen og sendte den i mål.

Efter føringsmålet fulgte Kraev op med flere gode forsøg, hvor han samtidig viste tekniske finurligheder, men Stan van Bladeren var på plads i SIF-buret. Stik mod spil og chancer fik værterne udlignet i første halvlegs tillægstid. Carstensen sprintede mod målet med Cools i ryggen. Under pres sendte SIF-spilleren en flad afslutning mod mål, som Lössl flot blokerede, men returen sprang ud i fødderne af Marcussen, der nemt kunne score til 1-1.

Bulgarske scoringer i anden halvleg

Trænerstaben skiftede to mand i pausen. Fabrice Mezema erstattede Bility i den bagerste kæde, mens Oscar Fraulo tog over for målscorer Simsir, og han gjorde sig hurtigt bemærket. Marrony drev bolden hurtigt frem på SIF’s banehalvdel og stak bolden gennem hjemmeholdets forsvarskæde, hvor Fraulo tog et veltimet løb og udplacerede keeperen med en flad afslutning.

Efter føringsmålet gik det stærkt. Evander og Fraulo spillede sig elegant gennem SIF-defensiven og fandt Kraev, der resolut scorede til 1-3 fra feltkanten. Få minutter senere udbyggede Kraev til 1-4 efter oplæg fra Marrony, som viste stort overblik i feltet, hvor han uselvisk spillede bulgareren fri med ydersiden.

Der var optræk til flere scoringer i slutningen af anden halvleg, hvor det brændte gevaldigt på foran van Bladeren i SIF-buret, men det forblev ved 1-4 på Jysk Park, hvor Marrony noterede sig for to assists og Kraev to mål.

Silkeborg IF – FC Midtjylland 1-4 (1-1)

18′ 0-1 Aral Simsir
45′ 1-1 Gustav Marcussen
48′ 1-2 Oscar Fraulo (assist Marrony)
56′ 1-3 Bozhidar Kraev (assist Fraulo)
60′ 1-4 Bozhidar Kraev (assist Marrony)

FCM XI

Jonas Lössl, Hosine Bility, Daniel Høegh, Dion Cools, Mads Hansen, Charles, Evander, Oliver Sørensen, Aral Simsir, Bozhidar Kraev, Marrony.

Bænken: Jared Thompson, Fabrice Mezema, Rasmus Kristiansen, Jakob Leerhøj, Oscar Fraulo, William Akpan, Andreas Nibe.

SIF XI

Stan van Bladeren, Nicklas Mehl, Alexander Busch, Nicklas Røjkjær, Oliver Sonne, Anders Klynge, Pelle Mattsson, Anders Dahl, Søren Tengstedt, Gustav Marcussen, Frederik Carstensen.

Se målene

Silkeborg IF livestreamede opgøret via YouTube, og du kan se målene ved at spole frem i videoen i linket nedenfor.