Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Førsteholdet

Sæsonens sidste ligakamp: Truppen mod Randers

Få overblikket over holdet til dagens hjemmekamp mod Randers FC.

22/05/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Den sidste runde i Mesterskabsspillet afvikles søndag eftermiddag med tre 3F Superliga-kampe samtidig. Her tager FCM imod Randers.

FC Midtjylland har matematisk mulighed for at overhale FCK på førstepladsen, men det vil kræve et mindre mirakel, idet der skal indhentes tre point og ni mål.

Uagtet er dagens kamp en god mulighed for at videreføre holdets momentum frem mod torsdagens pokalfinale, fortæller Gustav Isaksen i optakten.

Isaksen: Ingen grund til at gå ned i kadence

Trænerteamet har udtaget 18 spillere til kampen mod Randers. Victor Bak er for første gang med i kamptruppen på førsteholdet efter at have været ude med en langvarig skade det meste af sæsonen. Den 18-årige forsvarsspiller har dermed mulighed for debut.

Truppen

30. Jared Thompson
31. David Ousted

5. Daniel Høegh
6. Joel Andersson
14. Henrik Dalsgaard
17. Mads Døhr Thychosen
55. Victor Bak
73. Juninho

7. Pione Sisto
8. Max Meyer
10. Evander
18. Edward Chilufya
35. Charles
36. Anders Dreyer
37. Raphael Onyedika
45. Gustav Isaksen

19. Vagner Love
53. Victor Lind

Skadeslisten tæller Erik Sviatchenko, Paulinho, Nikolas Dyhr, Junior Brumado og Elias Olafsson. Ingen FCM-spillere har karantæne til kampen.

Følg FC Midtjylland – Randers FC

Sæsonens sidste kamp på MCH Arena fløjtes i gang kl. 17.00. Der er fortsat mulighed for at sikre sig en plads på lægterne. Hvis kampen skal følges hjemmefra, er det på TV3 Sport og Viaplay.

Se program og køb billet