AGF venter på MCH Arena
Billetsalget er startet

Reserveligaen

Smalt nederlag til FCK i Future Cup

FC Midtjylland skiftede næsten hele holdet efter en times spil og var foran indtil ti minutter før tid. Til slut trak FCK sig dog sejrrigt ud af opgøret med 3-2.

17/10/23
Christian Rothausen

Tirsdag ventede sæsonens anden Future Cup-kamp, da F.C. København var modstanderen på hovedstadsklubbens træningsanlæg på Frederiksberg.

I en kamp, hvor FCM skiftede næsten hele holdet efter 60 minutter, kom gæsterne bedst fra land med et tidligt føringsmål. Charles nettede for anden Future Cup-kamp i streg, da den brasilianske midtbanemand passerede FCK-keeperen med et fladt skud fra distancen.

Kort før pause fik københavnerne dog udlignet, da Jordan Larsson fik pandebrasken på et indlæg fra Christian Sørensen.

Ligesom ved startfløjt kom FCM også bedst i gang efter pausen. Få minutter inde i kampens anden fase strøg et afrettet indkast fra Mads Bech Sørensen i mål. Det samme skete for knap en uge siden i Future Cup-sejren over Sønderjyske.

Sikker sejr over Sønderjyske i Future Cup-åbner

Med en halv time tilbage blev posen godt og grundigt rystet fra midtjysk side, og der blev gjort plads til en lang række U19- og U17-spillere. Her havde FCK fortsat en række etablerede kræfter på banen, som trykkede speederen i bund med to scoringer hen imod slutfløjt.

Dermed endte det hele 3-2 til københavnerne på en eftermiddag med masser af brugbare minutter for førsteholds- såvel som akademispillere.

Næste kamp i reserveholdsturneringen forventes at blive den 16. november kl. 12.00, når Viborg venter på udebane.

F.C. København 3-2 FC Midtjylland (1-1)

16′ 0-1 Charles
39′ 1-1 Jordan Larsson
48′ 1-2 Selvmål
81′ 2-2 Neo Jönsson
92′ 3-2 Roony Bardghji

Start XI: Martin Fraisl, Henrik Dalsgaard, Lee Han-beom, Mads Bech Sørensen, Nikolas Dyhr, Adam Gabriel, André Rømer, Iver Fossum, Alamara Djabi, Christian Jørgensen, Charles.

Bænken: Oscar Hedvall, Adam Nygaard, Malte Melin, Karamoko Doumbia, Albert Lodberg, Sebastian Lodberg, Daris Catak, Marcus Nielsen, Mathis Konradsen, Simon Kristiansen.