Førsteholdet

Stor utilfredshed over 1. halvleg: Det var ikke godt nok

Thomas Thomasberg sætter ord på 2-2'eren mod Randers, hvor særligt de første 45 minutter vækker stor utilfredshed.

08/10/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland gik til pause bagud 0-1, og trods opadgående takter efter pausen var det en utilfreds Thomas Thomasberg, som evaluerede på de 90 minutter efter slutfløjt.

– Jeg er skuffet over, at vi kan spille sådanne 45 minutter efter den store præstation, vi lavede i Parken for en uge siden. Vi formåede ikke at matche den energi, Randers kom med, og det er skuffende for mig, fordi vi har så mange dygtige spillere, siger Thomasberg, som foretog hele tre udskiftninger i pausen.

– Jeg havde set nok i de første 45 minutter, og i pausen ville jeg signalere, det ikke var godt nok. Udskiftningerne var ikke møntet på enkelte personer, for det kunne lige så godt have været andre spillere, der blev skiftet ud.

Franculino Djú og Darío Osorio, begge 19 år, kom ind undervejs. De viste god figur og stod for holdets to scoringer.

– Selvfølgelig kom vi ud med noget mere i 2. halvleg, men det ødelægger stadig det store indtryk, at 1. halvleg var under al kritik.

– Det handlede om simple, elementære ting i forhold til, hvordan man skal agere på en fodboldbane for at være klar. Vi forventer meget mere af hinanden. Ikke desto mindre er der noget kvalitet i holdet, som gør, at selvom vi ser dårlige ud, får vi point. Men indsatsen må aldrig se sådan her ud, og sådan skal vores hold aldrig spille.

– Selvom vi i den seneste tid har set mange ting, der går i den rigtige retning, må vi efter i dag konstatere, at vi stadig skal levere mere – både når det kommer til kvalitet og struktur.

Nu venter der en landsholdspause, inden holdet igen skal i aktion den 23. oktober, når OB venter på Nature Energy Park i Odense.

Målrig uafgjort på MCH Arena