Førsteholdet

Sviatchenko vil sikre spænding før returopgør

– Vi vil gøre alt for at have en masse at spille for, når vi tager imod dem i Danmark om en uge, fortæller Erik Sviatchenko forud for kampen mod SL Benfica.

01/08/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland er i gang med en spændende europæisk kampagne, hvor ‘Ulvene’ i morgen gæster SL Benfica på Estádio da Luz i 3. runde af Champions League-kvalifikationen.

På mandagens pressemøde satte FCM-anfører, Erik Sviatchenko, ord på opgøret, der venter.

– Det er en stor kamp og noget, som vi glæder os til. Vi drømmer alle om at spille de her kampe, og nu står vi i en situation, hvor vi går ind i den afgørende fase i forhold til at komme videre i Champions League. Vi vil gøre alt for at skabe et lille mirakel mod et rigtigt stærkt hold, sagde Erik Sviatchenko og fortsatte:

– Benfica er et hold med topklassespillere, som man kender fra den store scene. Klubben gik langt i sidste års Champions League-kampagne, og det er et hold i verdenstoppen. Det er noget, vi ser frem til og glæder os til at blive matchet imod.

– Vi ved, hvor vi kan ramme Benfica

Tirsdag den 9. august venter returopgøret, når FCM tager imod portugiserne på Cepheus Park i Randers. Sidste sæson vandt Benfica blot én kamp på udebane i Champions League-hovedturneringen – dette til trods for at holdet nåede helt til kvartfinalerne.

– Det er vigtigt, at vi holder os i live over begge kampe. Det er ikke kun én kamp, så vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at have en masse at spille for, når vi tager imod dem i Danmark om en uge. På udebane er Benfica ikke lige så stærke som hjemme, så vi håber, vi kan få den fordel, sagde Erik Sviatchenko.

Bliver ikke vist på dansk tv

Desværre bliver tirsdagens dyst på Estádio da Luz ikke vist på dansk tv. FCM’s kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, fortæller følgende om den beslutning:

– Viaplay Group er ofte gået rigtigt langt i forhold til at sikre danske kampe på udebane til glæde og gavn for de danske fodboldseere, men denne gang har prisen fra de portugisiske rettighedshavere tilsyneladende været alt for høj.

I stedet er det muligt at følge kampen gennem FCM’s liveopdateringer på Twitter. Det er også muligt at dykke ned i kampens forløb ved at følge med i matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen.

Efter kampen følger højdepunkter på FCM’s platforme.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play