Førsteholdet

Tre unge spillere er tilbage fra lejeophold

Victor Bak, Aral Simsir og Victor Lind vender tilbage til FC Midtjylland efter lejeophold. De bliver samtidig en del af førsteholdstruppens opstart.

04/01/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Da førsteholdstruppen tirsdag startede op, var det en gensynsglæde blandt spillerne. Blandt de tilbagevendte var Victor Bak, Aral Simsir og Victor Lind, som alle har færdiggjort lejeophold i henholdsvis Hobro IK, Lillestrøm SK og HamKam.

Planen er nu, at de tre stortalenter får muligheden for at vise sig frem for Albert Capellas og resten af trænerstaben i løbet af opstarten til forårssæsonen.

19-årige Victor Bak har i efteråret spillet 11 kampe for 1. divisionsklubben Hobro IK med et mål til følge. Aral Simsir har slået sine folder i norsk fodbold – først hos Jerv FK og sidenhen Lillestrøm SK – med sammenlagt 29 kampe, tre mål og tre assists. Victor Linds halvårlige ophold i HamKam bød på syv kampe.

Den unge angriber, Frederik Heiselberg, er ligeledes vendt tilbage fra sit lejeophold i FC Fredericia. Han forlængede tidligere onsdag sin kontrakt med FCM.

Lokalt stortalent forlænger og returnerer

Aral Simsir: Skønt at være tilbage

20-årige Aral Simsir, som nu er tilbage i FC Midtjylland, kan se tilbage på et flot år i norsk fodbold, hvor han har taget vigtige skridt i sin udvikling.

– De første seks måneder i Norge var virkelig gode. Jeg fik en masse spilletid i Jerv, og det var første gang, jeg spillede så mange seniorkampe. Jeg lavede mål, assists og fik vist, hvad jeg er god til, fortæller han og fortsætter:

– Slutningen i Norge var desværre ikke så vellykket, da jeg ikke fik så meget spilletid i Lillestrøm. Men alt i alt kan jeg tage virkelig meget med fra mit ophold. Jeg har haft nogle gode holdkammerater og fået vist, hvad jeg kan.

Victor Bak har lagt på sit spil i Hobro

Aral Simsir ser nu frem til at kæmpe sin chance i FCM, hvor han altså bliver en del af førsteholdets forberedelser frem mod forårssæsonen.

– Det er fantastisk at være tilbage i Midtjylland sammen med gutterne, trænerne og faciliteterne. Nu skal jeg vise mig frem og gøre de ting, jeg er god til. Jeg skal bygge på og træne så meget som muligt, og nu handler det om at gribe chancen, fortæller Aral Simsir, der har haft koblet en løbetræner på i ferien:

– Jeg har trænet en masse i løbet af ferien og arbejdet sammen med en eksplosiv- og sprinttræner, som har hjulpet mig med at blive hurtigere og vedligeholde formen.

Se “Den Brasilianske Forbindelse” – FCM Doc.