Førsteholdet

Truppen til træningskamp mod AaB

22 spillere får minutter i benene søndag eftermiddag, når der venter årets anden træningskamp, hvor modstanderen er AaB. Se truppen til opgøret her.

23/01/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

2021’s anden træningskamp står for døren, når weekendens mini-træningslejr rundes af med en kamp mod AaB.

Der er ikke tale om en helt almindelig testkamp, når det kommer til formatet. Således spilles der 120 minutter, hvor det forventes, at alle 22 spillere får en times kamptræning i benene. Efter de 120 minutter spiller FCM og AaB’s U19-mandskaber 45 minutter mod hinanden.

Truppen

1. Jesper Hansen
2. Dion Cools
5. Daniel Høegh
10. Evander
11. Awer Mabil
14. Alexander Scholz
18. Kristian Riis
24. Oliver Sørensen
26. Lasse Vibe
28. Erik Sviatchenko
29. Paulinho
30. Oliver Ottesen
33. Luca Pfeiffer
36. Anders Dreyer
38. Frank Onyeka
40. Jens-Lys Cajuste
43. Nicolas Madsen
45. Gustav Isaksen
53. Victor Lind
55. Kristoffer Lund
60. Frederik Heiselberg
Oscar Fraulo
Andreas Nibe

Mikkel Andersen, Mikael Anderson, Joel Andersson og Pione Sisto er ude med småskavanker, mens Sory Kaba endnu ikke er tilbage i holdtræning. Japhet Sery Larsen og Manjrekar James sidder over, mens Junior Brumado og Oliver Olsen fortsat er ukampdygtige med længerevarende skader.

Værd at bemærke er det til gengæld, at Kristian Riis kommer på banen i en kamp for første gang siden efteråret 2018 efter flere alvorlige knæskader.

Følg kampen via livestream

Træningskampen fløjtes i gang kl. 13.00 på søndag. Der er grundet Covid-19-restriktionerne ikke fysisk adgang til kampen.

I samarbejde med Arbejdernes Landsbank er det heldigvis muligt at streame kampen via vores Youtube-kanal. De sidste 45 minutter, som er reserve-/U19-træningskampen, bliver ikke streamet.

Træningskampen er rykket til kunstgræsbanen i Herning Fremad, fordi hybridbanen er glat. Flytningen har samtidig den betydning, at streamkvaliteten desværre ikke bliver som ønsket.

Opgøret kan også følges i tekst via Twitter, mens der følger referat og reaktioner på fcm.dk efterfølgende.