Billetinfo
Se info om billetsalg til forårets første hjemmekampe

Førsteholdet

Victor Bak tager resten af året i Hobro

Den talentfulde forsvarsspiller, Victor Bak, skal spille resten af 2022 på udleje i Hobro IK.

30/08/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Victor Bak debuterede på FC Midtjyllands førstehold den 22. maj 2022, da det 18-årige stortalent blev skiftet ind i en 3F Superliga-kamp mod Randers FC.

Victor Bak efter debut: Fantastisk følelse

Nu drager forsvarsspilleren til Hobro IK på en lejeaftale gældende til udgangen af 2022 i jagten på mere seniorerfaring.

– Victor Bak er et stort talent, som vi tror på kan tage det næste skridt i sin udvikling med et lejeophold i 1. division. Her vil han kunne få mere hår på brystet i en tæt og god liga, som vi tidligere har lejet spillere ud til med stor succes, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Både spilleren selv og FCM har haft et ønske om at give Victor Bak muligheden for flere spilminutter i løbet af efteråret. Hobro IK er en god mulighed for ham, og vi glæder os til at følge Victor Baks udvikling det næste halve år.

Hovedpersonen selv udtrykker også tilfredshed over udsigten til det næste halve års udfordringer.

– For mig handler det om at få noget seniorerfaring på et godt hold i en stærk liga. Jeg har været en del skadet, og jeg glæder mig bare til at spille kampe igen. Nu får jeg muligheden for at spille mod nogle store drenge, og jeg håber, det kan give mig mere hår på brystet, siger Victor Bak og fortsætter:

– Det er noget helt andet at spille på seniorniveau i forhold til for eksempel i U19 Ligaen. Det bliver godt til mig at komme ud, og jeg forventer, det skal være med til at gøre mig mere moden og klog i de beslutninger, jeg træffer på banen.

Hobro IK ligger på en aktuel 8. plads i 1. division efter syv kampe. Første mulighed for spilminutter for Victor Bak bliver den 1. september, hvor holdet møder Hvidovre IF på udebane.