Førsteholdet

Victor Lind efter flot debut: Fed oplevelse

Vi fangede en glad debutant efter slutfløjtet mod Celtic, hvor Victor Lind kom ind og bidrog glimrende til 2-1-sejren.

29/07/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at det var en rutineret FCM’er, som blev skiftet ind kort før slutfløjtet i den ordinære tid.

Men der var altså tale om en debutant i form af 18-årige Victor Lind.

– Det var en sindssyg fed oplevelse. At komme ind og spille foran fansene med den stemning var en drøm, der gik i opfyldelse. Når vi samtidigt vinder og går videre, er følelsen bare endnu bedre, fortæller Victor Lind om sin debut for FC Midtjylland.

Ganske uimponeret kom han på banen og gjorde en god figur. Sammen med sin angrebskollega Mads Hansen formåede de to at lede presset i løbet af den forlængede spilletid, hvor Celtic fik slået sit spil i stykker.

– Jeg skulle bare ind og løbe alt det, jeg kunne og presse dem, og det var mega fedt i den kulisse. Det var os, der havde overhånden, da jeg kom ind og i den forlængede spilletid. Vi blev ved med at presse dem, og vi kunne også have scoret et mål mere, pointerer den unge frontløber, som i sidste sæson blev topscorer i U19 Ligaen.

Victor Lind var tæt på at score to gange, og at det ikke lykkedes, var det eneste, der kunne sættes en finger på.

– Det havde selvfølgelig været prikken over i’et at score på en af chancerne. Det gjorde jeg ikke, men der var jo ikke andet for end at bevare fokus og kæmpe videre, og heldigvis gjorde vi arbejdet færdigt, siger Lind, som i den grad viste fightervilje på banen, hvor han flere gange erobrede bolden i presspillet.

Sådan en europæisk aften på MCH Arena giver mod på mere for den unge offensivspiller.

– Det giver blod på tanden for mere. Jeg er stadig ung, men næste mål er helt klart at spille mere og bidrage på holdet, afslutter Victor Lind.

I det hele taget har det været noget af en sommer for 18-årige Victor Lind.

Først blev angriberen på sin 18-års fødselsdag dansk mester i U19 Ligaen, hvor han endte øverst på topscorerlisten. I de dage skrev han under på en ny femårig kontrakt med FCM, og kort efter blev han student fra Ikast-Brande Gymnasium.

Nu kan der sættes flueben ved endnu en milepæl for Victor Lind – nemlig førsteholdsdebuten for FC Midtjylland.

Victor Lind startede på akademiet som 15-årig, og du kan lære den unge frontløber bedre at kende ved at læse nedenstående portræt af ham.

Portræt af Victor Lind: Mød fremtidens goalgetter

Stort tillykke med debuten til Victor Lind.