Førsteholdet

De startende 11 hjemme mod FC Nordsjælland

Få overblikket over startopstillingen til aftenens kamp mod FC Nordsjælland, som sparkes i gang kl. 18.00.

10/09/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Ottende spillerunde i 3F Superliga står for døren, hvor FC Midtjylland tørner sammen med FC Nordsjælland hjemme på MCH Arena.

Her er der en række nye ansigter i Bo Henriksens startopstilling, hvor Junior Brumado og Juninho er tilbage efter overstået karantæne.

Derudover starter Elias Olafsson og Nikolas Dyhr, idet Jonas Lössl er skadet, mens Paulinho er ude grundet sygdom. De to ukampdygtige spillere erstattes af Jared Thompson og Oliver Sørensen i truppen.

Joel Andersson: – Vi glæder os til at spille igen

Start XI

Elias Olafsson, Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, Juninho, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Raphael Onyedika, Evander, Gustav Isaksen, Pione Sisto, Junior Brumado.

Bænken

Jared Thompson, Dion Cools, Oliver Sørensen, Jens-Lys Cajuste, Charles, Awer Mabil, Victor Lind.

Bo Henriksen: – Vi er et godt sted

Følg FC Midtjylland – FC Nordsjælland

Der er kampstart kl. 18.00 på MCH Arena. Opgøret kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Under kampen kan det anbefales at følge med i matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk. Det er en glimrende måde at få mere indsigt i kampen. Her kan der bl.a. ses xG-værdier på alle afslutninger samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere og meget mere statistik.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play