AGF venter på MCH Arena
Billetsalget er startet

Førsteholdet

Juninho efter sejren: Glad for at kunne hjælpe holdet

Juninho sætter ord på sejren over OB, hvor den brasilianske forsvarsspiller var med i det første mål og selv scorede nummer to.

01/04/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Han dominerede i luftspillet, var med i mål nummer et og scorede det andet, da det fredag aften blev til en 3-1-sejr på udebane mod OB.

Flot præstation i Thomasberg-comeback

Efter opgøret satte Juninho ord på den flotte præstation, som var brasilianerens optræden nummer 57 i Midtjylland-trøjen.

– Jeg har det virkelig godt. Vi har en indbyrdes tro på hinanden i truppen, og vi forsøger alle at hjælpe hinanden. Det her var en virkelig god sejr for alle; mig selv, truppen og alle omkring klubben, siger den 28-årige forsvarsspiller og fortsætter:

– Vi er i en situation, vi ikke ønsker at være, og derfor er den her sejr virkelig vigtig. Nu skal vi fortsætte og lukke sæsonen på bedst mulig vis.

Kampen var også Juninhos første startplads i forårssæsonen, og den stærke forsvarsspiller indrømmer, at den gode præstation derfor også betyder en smule ekstra.

– Jeg giver aldrig op. Jeg bliver ved med at arbejde. Det er noget, som gælder alle i truppen – og ikke kun mig. Men det er selvfølgelig klart, at den her præstation også betyder personligt meget for mig og min selvtillid.

Juninho vandt et hav af hovedstødsdueller i sine 70 minutter på banen. Den vigtigste indtraf efter et kvarters spil, da han headede et indlæg fra hjørnespark forbi OB-keeper Martin Hansen.

Hovedpersonen selv glæder sig over, at VAR ikke annullerede målet, hvilket var tilfældet i sidste spillerunde mod Silkeborg.

– Det gjorde ondt, at de tog målet fra mig i Silkeborg. Men jeg er glad for at kunne hjælpe holdet igen igår. Samtidig betyder det meget for mig, at vi scorer på to dødbolde. Det er noget, som er vigtigt for klubben, og derfor er det essentielt, at vi igen bliver farlige på standarder, og gør det til et våben, lyder det fra Juninho.

Køb billet til FCM v Lyngby