Førsteholdet

Osorio glæder sig over at kunne hjælpe holdet

Darío Osorio leverede for anden kamp i streg et vigtigt indhop, hvor han spillede en nøglerolle i det kampafgørende mål og de tre point.

24/10/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Franculino modtog bolden på banens midterlinje, og på sin højreside fandt han Darío Osorio, som var strøget afsted i raketfart. Den chilenske landsholdsspiller løb fra OB-defensiven, inden han serverede bolden tilbage på et sølvfad for Franculino.

Chancen blev misbrugt, men for enden af regnbuen stod Oliver Sørensen, som smækkede kuglen over stregen.

Et kampafgørende moment, der i går sikrede tre point i Odense. Og endnu et vigtigt indhop af Darío Osorio, som byggede videre på de fine takter fra før landsholdspausen, hvor den nye FCM’er scorede sit første mål i Midtjylland-trøjen.

– Det var en tæt kamp, men vi bevarede fatningen, selvom vi havde svært ved at score på vores chancer. I sidste ende fik vi sejren, og det er det vigtigste, siger Darío Osorio og fortsætter:

– Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet, og det betyder faktisk mere for mig end de personlige statistikker.

Interview med matchvinderen: Fuldt fortjent sejr

Snart en måned inde i FCM-tiden, der er blevet afbrudt af to gange landsholdspause, hvor Darío Osorio har været afsted med Chile, er det også tid til at gøre status på starten på dansk jord.

– Lige nu skal jeg blive ved med at tilvænne mig rytmen og spillestilen i FCM samt kulturen og landet. Og så vil jeg selvfølgelig gerne snart spille mig til at blive en del af startopstillingen, fortæller den 19-årige offensivspiller.

Hvordan har de første uger her i FCM været?

– Jeg har det godt. Den første uge var svær, fordi jeg ikke vidste, hvordan det hele fungerede. Men nu kender jeg til klubben, spillerne og trænerne, så jeg er glad og gør hele tiden fremskridt.

Darío Osorio står noteret for fem kampe og et mål i FCM-trøjen. Han kom til klubben den 31. august i år fra Club Universidad de Chile.

Gratis adgang til YL onsdag

I morgen kl. 14.00 er der returopgør i UEFA Youth League – ungdommens svar på Champions League – på MCH Arena. De portugisiske mestre fra FC Famalicão møder FCM’s stærke U19-hold, og ønsker du at overvære kampen, kan du komme ind til kampen kvit og frit.

Det første opgør endte 2-2, så der er alt at spille for.

Læs mere her