Førsteholdet

Truppen til Det Midtjyske Derby

Sæsonen afsluttes i Viborg med et Midtjysk Derby, hvor vinderen sikrer sig en plads i Europa til den kommende sæson. Se truppen til opgøret nedenfor.

09/06/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Fredag aften venter der sæsonens fjerde udgave af Det Midtjyske Derby, når FC Midtjylland og Viborg krydser klinger på Energi Viborg Arena.

Udebaneafsnittet blev udsolgt på under halvanden time, og ambitionen for at lukke sæsonen på succesfuld manér er stor.

Til at fuldføre den opgave har Thomas Thomasberg og resten af trænerteamet udtaget 21 mand, hvor en skal sorteres fra før kampstart. Henrik Dalsgaard, Edward Chilufya, Joel Andersson, Emam Ashour og Mark Ugboh er ikke med på grund af skader.

Truppen

1. Jonas Lössl
4. Stefan Gartenmann
5. Emiliano Martínez
8. Kristoffer Olsson
11. Gustav Isaksen
16. Elias Olafsson
17. Mads Døhr Thychosen
20. Valdemar Byskov
22. Pontus Texel
24. Oliver Sørensen
29. Paulinho
33. Jamiu Musbaudeen
34. Mads Nybo Lauritsen
35. Charles
37. Armin Gigovic
40. Gustav Fraulo
47. Frederik Heiselberg
55. Viktor Bak
58. Aral Simsir
73. Juninho
74. Júnior Brumado

Bliv klædt på til kampen

Kan du ikke slå tiden ihjel, før kampstart fredag aften kl. 19.00, har vi produceret masser af indhold, som du kan fordrive tiden med. På hjemmesiden ligger der både optakt med Jonas Lössl og Thomas Thomasberg, mens Nikolas Dyhr på munter vis interviewer Gustav Isaksen og Aral Simsir om aftenens brag.

Lørdag fejrer FCM Klubsamarbejdet 25-års jubilæum, og i den forbindelse har vi udgivet en mini-dokumentar. Her er der blandt andet et glædeligt gensyn med Rasmus Nissen Kristensen, og du kan se med nedenfor.

FCM Klubsamarbejdet gennem 25 år